Croatian (Hrvatski)English (Engleski)Deutsch (Njemački)Italian (Talijanski)Polish (Poljski)Čeština (Češki)Hungarian (Mađarski)

Vremenska prognoza

Pon Uto Sri

Pretvaranje valuta

Pretvori 

u

  

Boravišna pristojba

Untitled Document

Boravišna pristojba iznosi 1€ po osobi na dan.Djeca iznad 12 godina plaćaju 0,50€, a djeca mlađa od 12 su bezplatno.

Za boravak manji od 4 dana cijena se uvećava za 30%.

Za rezervaciju potrebno je uplatiti 30% iznosa od dogovorene cijene kao avans(akontacija)

Za rezervirano se smatra samo ako je avans uplaćen.

Kuća 1

apartman, novalja, apartmani, M&M, pag, plaža, otok, apartmana, hrvatska, zrće, novalja, otok pag, pag hrvatska, pag novalja, plaža zrće, apartmani pag, apartmani novalja, otok pag hrvatska, novalja otok pag, apartmanipag

Kuća 3

Apartmani M&M

Dobrodošli na stranice Apartmana M&M, dobrodošli u Novalju.

Kod nas možete pronaći ugodan smještaj u svim našim Apartmanima i sobama za Vaš savršeni odmor u Novalji na otoku Pagu.

Izvrsno opremljeni, kategorizirani s tri zvjezdice, naši apartmani nude idealno mjesto za odmor obitelji koje traže mirno okružje, jer se nalaze u mirnoj okolini  s prekrasnim umirujućim pogledom na more. Apartmani M&M smješteni su izvan samog centra Novalje, na području sa kojeg se pruža pogled na Novaljsku uvalu i na grad Novalju.

U blagodatima mediteranske prirode i ljepoti novaljske rivijere, svatko može pronači svoj kutak ljetnog raja; djeca u igri na pijesku, odrasli u sjeni borove šume, a zaljubljeni u skrivenim uvalama. Gurmani mogu uživati u domačim specijalitetima: siru, pršutu, janjetini, a ljubitelji morskih plodova u svježoj ribi, školjkama, škampima i dobrim dalmatinskim vinima. Novalja svojim gostima pružaju nezaboravni doživljaj ljeta uz sječanje na mirise mora. Mnogi se od njih vračaju svake godine.

 

Osim uživanja u moru i suncu, Novalja gostima nudi aktivan odmor kroz bogatu ponudu sportskih i rekreacijskih sadržaja. Posebnu atrakciju čine izleti u obližnje nacionalne parkove i parkove prirode.

Novalja kao poznata turistička destinacija nudi gostima mogućnost aktivnog i sadržajnog odmora. Ono čime se najviše ističe su prekrasne plaže: plaža Zrće, plaža Planjka, plaža Babe i druge plaže u okolici.

Ljubazni domaćini stoje Vam uvijek na usluzi i spremni su pomoći savjetom kako bi ste odmor iskoristili u potpunosti. Rado će Vas savjetovati gdje se zabaviti, gdje nešto dobro pojesti, gdje se može naći dobra i svježa riba, koje su plaže najbolje u okolici za djecu ili mladež, gdje se uputiti na izlet i što vidjeti u okolici.